源自美國的跨國製藥公司,總部位於印第安納波利斯。研發藥物有思覺失調症,陽痿請購買 犀利士,犀利士國際知名品牌,安全有保證,小劑量可以日服。

Kromfrit Skind

Ciampi produkter i kromfrit skind – til dig med kromallergi

– helt nye og revolutionerende standarder

Dokumenteret og i henhold til de strengeste internationale krav:

 • Tekniske specifikationer overholder ISO standarder på området.
 • Test hos Dansk Teknologisk Institut med dokumentation for at ISO standarder til fulde overholdes.
 • Testprojekter hos krompatienter med fremskreden allergi med optimale resultater.
 • Tilbud til patienter om at teste vores kromfrie skind i form af gratis levering af armbånd som prøves i en aftalt prøveperiode og derigennem testes skindet.

Til dig med kromallergi og bare ikke kan finde fodtøj. Vi har løsningen til dig. At kunne levere GARANTERET kromfrit skind er ikke mindre end revolutionerende. Indtil for ganske kort tid siden har dette ikke været muligt.

Det er ikke nok at hævde, at vegetabilsk garvet skind er kromfrit.

For at sikre at skind er kromfrit, skal det analyseres for at overholde de internationale ISO standarder for kromfrit skind.

Hvor opstår problemet oftest for krompatienten?

Produktionsmæssigt indeholder vegetabilsk garvet skind mærkbart mindre krom end traditionelt kromgarvet skind, men dog uden at være helt kromfrit. Og det er netop her problemstillingen ligger for en kromallergiker. Med en fremskreden allergi kan selv meget små mængder af krom være fatale for kromallergikeren.

Løsningen på problemet

Denne findes hos CIAMPI. Vi har muligheden for at tilbyde vore kunder garanteret kromfrit skind på alle vore håndfremstillede lædervarer. Alt lige fra sko, sandaler, støvletter, støvler og udvalgte tasker og punge. Vi køber skind hos verdens førende garveri (og også det første anerkendte) indenfor produktion af garanteret kromfrit skind. Et garveri, med internationale certificeringer på at skindet er kromfrit og fuldt ud økokompatibelt.

Test og analyser hos Dansk Teknologisk Institut

Skindene og farverne er også analyseret og testet i Danmark hos Dansk Tekno­logisk Institut. Alle skind, som tilbydes som kromfrie, overholder til fulde de internationale ISO standarder. Hele rapporten, analyseresultater og konklusionen er tilgængelig på her

Vi har med stor succes leveret produkter til krompatienter, som ikke har haft held til på anden vis i deres søgning efter kromfrie produkter at kunne få deres krav opfyldt.

– specielt for kromallergikere

Som kromallergiker behøver du ikke længere føle, at du skal gå på alverdens kompromiser med designet i dine produkter. Vi håndfremstiller alle vore sko, støvler og tasker fra egen systue i Toscana, Italien og kan derfor tilbyde dig følgende:

 • Frit valg blandt næsten 1000 forskellige styles i smarte og mode­rigtige designs – inspiration på www.ciampi.dk
 • Vælg blandt mere end 50 forskellige hælhøjder og typer alt lige fra flade til høje hæle.
 • Vælg blandt 10 forskellige udformninger (læste), med eminent pasform.
 • Vælg blandt 9 forskellige farver i kromfrie skind, og kombinér disse som det passer dig.
 • Skulle du også ønske at udvikle dit helt eget design, kan vi også klare det for dig.
 • Vi måler dine støvler til, så de passer til din læg.
 • Størrelser kvinder 30-45, mænd 38-50.
 • Sko og støvler til dig med benlængdeforskel (”niveau udjævning”)

Der er kommunalt tilskud til diagnosticerede kromallergikere. Ifølge servicelovens § 112 om bevilling af hjælpemiddel gives der tilskud fra kommunen, hvis du hos en hudlæge er blevet diagnosticeret med kromallergi og du ikke kan anvende lædervareprodukter, med mindre de er helt kromfrie.

Du har ret til selv at anvise en leverandør af det fodtøj du ønsker. Vi er gennem flere kommuner blevet anvendt som leverandør af kromfrit fodtøj til kromallergikere med stor success.

 

 

wordpress-creative-blog-themeforest

themeforest-theme-blogging

Til alle jer, der har kromallergi – her er løsningen. Hvor var det dog en god oplevelse. Skoene passede perfekt, de var jo lavet til mig, og så var de så bløde, at jeg ingen gener overhovedet har haft. Skindene, der er anvendt er lavet helt kromfrit med vandbaseret maling og lim. Jeg har nu haft dem i et halvt år og anvendt dem dagligt og er oppe på at have fire par i alt. Den store prøve var sandaler uden strømper her i sommervarmen, og her bestod de også prøven.

Follow
...
Back

din indkøbskurv

0

Ingen varer i kurven.

Total
kr.
til betaling
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!