Om Ciampi

Unikke Produkter
Lædervarer

Med speciale og mere end 20 års erfaring i customized produkter er vi i stand til at producere produkter med signalværdi, ånd og sjæl, helt efter specifikke kundeønsker. Sko og støvler, udvikles fra bunden. Udvikling af egne designs, læste såler og hæle sætter os i stand til at styre udseendet af de produkter vi ønsker at tilbyde. Tasker – vi udvikler egne design / modeller og udfærdiger produkerne iht. til disse. Alle vore modeller har gennemtænkte detaljer og er udfærdiget i fineste skindkvaliteter såvel indvendig som udvendig. Vi bearbejder også markedets mest eksklusiv skind, såsom slange- krokodille og strudseskind. Vi blander og udvikler egne farve kombinationer, indfarver, håndmaler og polerer aller former for skind, for i sidste ende at skabe helt unikke produkter, helt uden sidestykke. Et unikt håndværk, som bygger på erfaring, viden og passion for det vi laver.

Viden / Knowledge
Erfaringer

Vores produktsortiment bygger udelukkende på indgående viden omkring samtlige processer og materialer, indenfor hele vores produktsortiment. Vi arbejder i stort set i alle skindtyper ( klassiske til esotiske skind) og kombinationer og matcher produkterne til de helt rigtige materialevalg.Vi har viden indenfor udvikling af design, skabeloner, læste, garvning og patinering af skind. Vi leverer produkter i øko- og kromcertificerede skind, og er leverandør til kommuner landet over af semitortopædiske løsninger til borgere med allergier overfor bl.a. kromsalte. Vi er medlem af det italienske konsortium “Vera Pelle al Vegetale”, vegetabilsk garvet skind, da vi anvender denne udsøgte skindkvalitet i produktionen af mange af vore produkter. Kort og godt en produktion, som bygger på indgående kendskab til samtlige produktfaser og materiale bearbejdelse.

Modern Artisan
Passion

Med 25 års erfaring, etableret egenproduktion og en reel og traditionsrig historie, har vi leveret finere lædervarer til vore mange kunder. Produkter, som bygger på en gennemgribende viden og unikke kundeløsninger til kunder, som til stadighed værdsætter reelle produkter og value for money. Helt kompromisløst anvender vi de bedste materialer og råvarer og skaber det gode og gedigne håndværk. Vi fremstiller produkter efter gamle og ædle håndværksmæssige traditioner,
vel og mærke i en moderne udgave og med dertil hørende fordele. Høj kvalitets Produkter, hvor optimal materialevalg og “workmanship” er helt i særklasse, men til yderst rimelig priser.

Vores Kunder
Bevidste forbrugere

Kunder, som værdsætter den reelle produktværdi, godt og gedigent håndværk. ‘unikke produkter, uden sidestykke.Vi tilbyder vores kunder: – unikke produkter. – skæddersyede løsninger i henhold til specifikke kunde ønsker – Kompetent og kyndig vejledning omkring købte produkter – Back up service af købte produkter – hurtig levering på en lang række af vore produkter. Kort og godt tilbyder vi vore kunder. – Markedets i særklasse bredeste, og mest gedigne løsning indenfor finere lædervarer, alt sammen til priser der giver fuld value for money. *

”Det hele startede for snart 20 år siden , hvor jeg som ganske ung knægt forfulgte den drøm som jeg latent nok altid havde haft i mig fra helt ganske ung.”

Historien.

Drømmen om skabe og kreere nye ting, matche og kombinere tingene på forskellige måder, set i forskellige perspektiver, men frem for alt skabe ting som bare var anderledes end gennemsnitlig. Det var nok hangen til hele tiden at se nye ting blive til, for så næste gang at skabe dem i anden udformning.

Denne kontinuerlige proces har jeg altid følt gav mod på mere og virket som en kraftig inspirationsfaktor for det jeg har lavet. Er ofte blevet mødt med ”om jeg aldrig blev træt af at lave nyt” , men nej det er netop det som altid har været drivkraften i det engangement jeg har lagt i mit arbejde. Det er legen med former, farver og materialer, der driver hele værket.

At valget i sidste ende faldt på produktionen af finere lædervarer, var måske ikke nogen tilfældighed. Takket være min mamma og min toskanske kulturarv, lå det i kortene, at her var en produktgruppe, som i rig udstrækning kunne udfolde og tilfredstille min appetit på kontinuerlig innovation. Gennem årene er det fra de første usikre skridt til i dag blevet til fantastiske mange både smukke, aparte ..ja og til tider også praktiske produkter… takket været en stadig større kundegruppe, som har bakket om omkring ”projekt Ciampi” Det er jeg dybt taknemmelig for, for uden dig Ciampi ikke en realitet.

Jeg kan forsikre, at der altid er nye former, sammensætninger og design i støbeskeen, som vi ser frem til at dele med dig.

Ciampi, idétænker

 

 

Follow
...
Back

din indkøbskurv

0

Ingen varer i kurven.

Total
kr.
til betaling
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!