源自美國的跨國製藥公司,總部位於印第安納波利斯。研發藥物有思覺失調症,陽痿請購買 犀利士,犀利士國際知名品牌,安全有保證,小劑量可以日服。

Kromfrit Skind

 

Produkter i kromfrit skind – til dig med kromallergi

Tekniske specifikationer overholder ISO standarder på området.

Test hos Dansk Teknologisk Institut med dokumentation for at ISO standarder til fulde overholdes.

Testprojekter hos krompatienter med fremskreden allergi med optimale resultater.

Tilbud til patienter om at teste vores kromfrie skind i form af gratis levering af armbånd som prøves i en aftalt prøveperiode og derigennem testes skindet.

Til dig med kromallergi og bare ikke kan finde fodtøj.Vi har løsningen til dig. At kunne levere GARANTERET kromfrit skind er ikke mindre end revolutionerende. Indtil for ganske kort tid siden har dette ikke været muligt.

Det er ikke nok at hævde, at vegetabilsk garvet skind er kromfrit. For at sikre at skind er kromfrit, skal det analyseres for at overholde de internationale ISO standarder for kromfrit skind.

 

Hvor opstår problemet oftest for krompatienten?

Produktionsmæssigt indeholder vegetabilsk garvet skind mærkbart mindre krom end traditionelt kromgarvet skind, men dog uden at være helt kromfrit. Og det er netop her problemstillingen ligger for en kromallergiker. Med en fremskreden allergi kan selv meget små mængder af krom være fatale for kromallergikeren.

 

Løsningen på problemet

Denne findes hos CIAMPI. Vi har muligheden for at tilbyde vore kunder garanteret kromfrit skind på alle vore håndfremstillede lædervarer. Alt lige fra sko, sandaler, støvletter, støvler og udvalgte tasker og punge. Vi køber skind hos verdens førende garveri (og også det første anerkendte) indenfor produktion af garanteret kromfrit skind. Et garveri, med internationale certificeringer på at skindet er kromfrit og fuldt ud økokompatibelt.

Referencer

”Til alle jer, der har kromallergi – her er løsningen. Hvor var det dog en god oplevelse. Skoene passede perfekt, de var jo lavet til mig, og så var de så bløde, at jeg ingen gener overhovedet har haft. Skindene, der er anvendt er lavet helt kromfrit med vandbaseret maling og lim. Jeg har nu haft dem i et halvt år og anvendt dem dagligt og er oppe på at have fire par i alt. Den store prøve var sandaler uden strømper her i sommervarmen, og her bestod de også prøven.”
– Jette Aalborg, Kromallergier

”I de sidste 20 år har jeg været plaget af eksem på hænderne og fødderne. Sommeren 2013 blev jeg diagnosticeret med alvorlig kromallergi og skulle derfor igang med at finde ud af, hvor jeg kunne købe fodtøj som ikke indeholdte kromsalte.
På nettet fandt jeg hurtigt frem til Ciampi sko, som jeg kontaktede. Dermed startede mit samarbejde med Claus Ciampi, som kalder os krom allergikere for sine patienter, om at få lavet fodtøj og tasker til mig.
Og det har været en fornøjelse. Servicen er i top. Kvaliteten af de leverede varer er super. For første gang i mit voksne liv, har jeg fodtøj som passer perfekt (jeg bruger str. 34) og som er smarte og lækre.”
– Marianne Esbjerg, Kromallergier

Follow
...
Back

din indkøbskurv

0

Ingen varer i kurven.

Total
kr.
til betaling
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!