源自美國的跨國製藥公司,總部位於印第安納波利斯。研發藥物有思覺失調症,陽痿請購買 犀利士,犀利士國際知名品牌,安全有保證,小劑量可以日服。

Hvad er Patinering | Håndmaling?

 

DOCTOR PATINA | the dying ART by Ciampi

 

 

Hvad er patinering | håndmaling ?

Den sproglige definition af patina er “et udtryk eller udseende af noget.”

Hos Ciampi “dyrker” vi begrebet indenfor lædervarer, hvor vi håndmaler, håndlave herre og dame sko og bælter. Vi arbejder med en kombination af naturlige pigmenter og farver, som netop anvendes i et specielt mix for at give skindet dets smukke og naturlige udtryk også kaldet patina.

Farvevalget til produktionen af vores sko og bælter, tager udgangspunkt i vores egne farvekombinationer og teknikker.

Håndmaling / patinering af skind  giver skindet et helt unikt nuancespil, farve intensitet, og dybde, som kun kan opnås gennem denne indfarvningsmetode. En flot udført patinering er helt uden sidestykke. Det giver produktet dets helt egen DNA og karakter, som ikke kan skabes ved maskinelt fremstillet skind.

Vi patinerer typisk vores håndlavede herresko 8-12 gange for at opnå de ønskede effekter og udtryk i skindet.

Slutteligt poleres produkterne med uld og silkebørster for at forsegle den udførte indfarvining, og gennem polerling styres den endelig glans vi ønsker at tilføre produktet.

 

UDGANGSPUNKTET 

Håndforarbejdet sko i naturfarvet vegetabilsk garvet skind, er vores udgangspunkt for alle patinerede sko. Skoene er alle håndlavet på eget værksted i Firenze. Vi anvender udelukkende vegetabilsk garvet skind til alle vore håndlavede sko. Alle sko er indvendige ligeledes foret med vegetabilsk garvet skind  og som ydermere er certificeret som kromfrit skind. 

 

Det kræver viden, erfaring og ikke mindst håndværksmæssig kunnen at kunne udføre og mestre en flot patinering. Alle vores sko sættes i original læst inden vores arbejde med patineringen startes. Skoene bliver derfor udelukkende patineret på læst efter de er færdig forarbejdet fra vores værksted i Firenze.

Patinering foregår udelukkende i Danmark, hvor vi i tæt samarbejder med vore kunder efterlever de ønsker der haves til såvel farvevalg og forskellige effekter i skoen.

 

Unik derby sko,  patineret i vores BLU NOTTE farve. Udført efter kundeønske med changerende effekter gående fra lys til mørk blå. Som kunde har du en helt unik mulighed for at at sætte dit helt eget præg på, hvordan din håndlavet Ciampi sko skal se ud. Vi patinerer alle vore sko her i Danmark i tæt samarbejde med vores kunder. På alle vores centrale design og størrelser leverer vi dine sko indenfor 5 arbejdsdage. 

Follow
...
Back

din indkøbskurv

0

Ingen varer i kurven.

Total
kr.
til betaling
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!